Are sens acest blog?

miercuri, octombrie 24, 2007

andaa.ro - O blogărizdă de succes?

Am intalnit acest blog cu ceva vreme in urma si ceea ce m-a uimit la el este dezinvoltura cu care autoarea isi exprima gandurile si sentimentele ascunse. Fara prejudecati si fara multe sabloane.

Postul monumental al acestui blog ramane cel din 11 noiembrie 2007, unde autoarea efectiv da frau liber imaginatiei. Cioco-Cioco este un lait motiv demn de adaugat in wikipedia. Este interesant de aflat ce fel de reply i-a dat Celui de Sus.

Una din caracteristicile pozitive importante ale acestui blog este aceea ca posturile nu sunt prea lungi, ca sa invite la plictiseala. Limba romana este utilizata la potentialul ei maxim, iar gramatica este impecabila. Are o afinitate deosebita pentru Adaam, caruia i se "dedica" in multe din posturile sale.

In concluzie, un blog destul de interesant, al unei autoare pe care o doare in Cioco-Cioco de toti si de toate. Sa fie oare aceasta reteta optima pentru a deveni o "blogarizda" de succes? Posibil ca da, cel putin autoarea se straduie sa ne dovedeasca ca e pe drumul cel bun.

Plus:
  • Imaginatie bogata
  • Posturi de dimensiune rezonabila
  • Design simplu si aerisit
Minus:
  • Cuvinte duse la extrem (hmm, sa fie oare un minus?!?)
  • De multe ori posturile vin la 5-7 zile distanta
Pe o scara de la 1 la 10 (cu 1-cel mai slab iar 10-cel mai bun), cred ca este un blog de 8,5.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Interesant blogul Andei, nu stiam ca exista asa ceva in Romania. Astept cu mare interes urmatorul blog review.

Anonim spunea...

11 octombrie 2007 :)