Are sens acest blog?

luni, octombrie 29, 2007

tratamenteslabire.com - Supersize me!

Asta-i un blog care te invata sa slabesti 8Kg in juma' de luna. Arhi, tu intrebai de un regim de slabire, uite aici un regim perfect, in 4 luni o sa ai cu 64 de kilograme mai putin!

Intr-un post se mentioneaza

"Batalia cu greutatea este, pentru multe femei, una fara sfarsit. Pe cat de usor se asaza kilogramele pe solduri (si in alte parti), pe atat este de greu sa le dai jos. Nu-i nici o mirare deci ca suntem intr-o continua cautare dupa sfaturi si ajutor."






Dupa care vine postul imediat urmator, care zice cu mare verva

"Regim de slabire - 8 Kg in jumatate de luna

Trebuie sa bei 8 pahare de apa pe zi
foloseste o grasime in fiecare zi"

Cititi in continuare, e interesant.

Postul care mi-a placut cel mai mult e asta. Si la un moment dat zice asa

"E bine sa stii totul despre beneficiile oferite de electrostimulare, cum actioneaza si cum te poate ajuta electrostimularea. Ei bine, electrostimularea se foloseste de aproximativ 70 de ani in medicina."

Stim, electrostimularea se folosea cu mare succes in anii 40, la Auschwitz, Birkenau si alte "SPA"-uri similare. Atunci s-a descoperit ca oamenii puteau slabi prin electrostimulare si cate 80-100 de Kg deodata :)


Un comentariu:

Anonim spunea...

Mi s-a parut destul de interesant articolul. Iti pot indica si eu unul despre cure de slabire. Ultimul articol mi se pare mai sugestiv si mai la obiect. Te "impinge" sa incerci sa slabesti. Este un imbold direct, un indemn imediat la actiune.