Are sens acest blog?

duminică, decembrie 09, 2007

O alta blogarizda - Laura Andresan si-a "tras" blog



Lume lume, asta e cea mai "tare" veste de la revolutie incoace, Laura Andresan si-a "tras" blog. O veste ce s-a "sculat" de curand, dat fiind faptul ca putini cred ca Laura are talent la "mana", adica de scris. Nu stiu in ce masura Laura isi scrie posturile, atata timp cat ar fi destui dispusi sa-i dea "o mana" de ajutor.

A fost de ajuns sa scrie cateva posturi, ca sa "intre" in gura lumii. Comentariile sunt haioase chiar, multi oferindu-se sa-i cumpere serviciile "profesoarei de sex de la click".

Revenind insa la "about me", vesnicul, unicul, uimitorul "about me", iata ce scrie Laura despre sine:

E moral sa fii altfel decat altii, chiar daca altii sunt in acest moment mai multi>> (Horia Rusu). Aceste cuvinte s-au ”lipit” in urma cu cativa ani de inima mea. Recent am inteles ca sa ”fii altfel” inseamna pentru mine, de fapt, sa fiu eu. Ma prezint: Laura, o fata simpla din Ardeal. Priviti-ma asa… simplu… printre lacrimi si zambete, bucurii si suparari… acolo sunt eu, ca si oricare… altul.
Daca nu ati inteles, iata aici traducerea in limba romana:
E normal s-o s%#i la altii, chiar daca altii sunt in acest moment mai multi>> (L.A.). Acestia s-au lipit in urma cu cativa ani de buzele mele. Recent am inteles ca sa "fii altfel" inseamna pentru mine, de fapt, sa lansez talente precum Alina Plugaru. Ma prezint: Laura, o blogarizda simpla din Ardeal. Priviti-ma asa...simplu...prin gaura cheii, sau dvd-uri porno si clipuri youtube...acolo sunt eu, ca si...Alina Plugaru, sau Paris Hilton.

No more comments...

Niciun comentariu: