Are sens acest blog?

vineri, octombrie 26, 2007

ciutacu.ro - Genial de arogant?

Victor Ciutacu este de meserie jurnalist, si de curand si-a facut si un blog, la "insistenta prietenilor". Se declara a fi "arogant si genial", si ii place sa i-o spuna si altii. Bine, hai sa-i fac atunci pe plac: "D-le Ciutacu, esti genial de arogant!". Sper ca i-a placut, desi nu cred ca ma citeste. Sau cel putin nu inca.

In ceea ce priveste blogul, totul pare a fi ok, si ma refer la modul cum arata, structura si limbajul corect gramatical.

In ceea ce priveste continutul, nu ma pot pronunta in legatura cu credibilitatea spuselor lui. O las pe altii sa o faca, insa ceea ce nu pot sa nu observ este limbajul dus la extrem de multe ori si mai ales aroganta extrem de vizibila, care te face de multe ori sa-ti pui intrebari despre atitudinea acestui jurnalo-blogger si mai ales despre posibilitatile/capacitatile lui intelectuale reale. Asa cum spune el insusi in capitolul "Despre mine", "Sunt extraordinar de destept si ingrozitor de arogant". Este posbil sa fie asa, este posibil sa nu. De obicei, natura te inzestreaza cu doar una din cele doua caracteristici cu care Victor Ciutacu se gratuleaza. Care sa fie cea care v-a fost data de natura, d-le Ciutacu? Hmm, voi ce ziceti?

Plus:
  • Design ok
  • Posturi zilnice
Minus:
  • Limbaj arogant
  • Limbaj arogant
  • Limbaj arogant
In concluzie, un blog bunicel, cam de nota 5. Mai are de lucru la capitolul limbaj si atitudine. Parerea mea.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Corecteaza te rog pe dana grecu si pe M Badea , cand pronunta cuvantul << a dumirii' si nu pronuntia cu dumEri. la dana Grecu n-am pretentii pt ca e cam redusa mintal, da' la badea am pretentii ca si de la tine. merci.